Pinsamt

Var på stan och sprang in i en lover jag hade för några månader sen. Alltså LOVER, vi hade sex tre gånger under loppet av två veckor sen var han knäpp och uppförde sig omoget och jag uppförde mig pinsamt och utan självrespekt och nu var det länge sen vi sågs eller hördes och jag bryr mig egentligen bara för att han var så snygg och sexet var rätt bra och jag vill lära honom att man inte beter sig så. Det var den historien. Var i alla fall på väg ut från en affär med två kompisar och så satt han ensam vid en cafèbardisk en bit bort och jag blev helt överrumplad och höjde handen och log bara och han gjorde samma och såg väldigt besvärad ut, eller kanske överrumplad han också jag vet inte. Jag fortsatte ner för rulltrapporna och vände mig om en sista gång och det gjorde han också. Sen hade jag ångest över att jag var ful och hade tänkt när jag åkte ner på stan "Nu ska jag göra mina ärenden fort och hoppas jag inte träffar nån som jag bryr mig om hur jag ser ut inför". Kul. Sen messade jag ett lätt panikartat sms till vår gemensamma vän där jag berättade att vi setts och att jag varit ful och han snygg och det var hemskt. Hon svarade "Haha fick ett sms av x en minut före dig haha". Nu sitter jag här och väntar på att hon ska svara på om han också skrivit om att han träffat mig och vad han skrev i så fall. Måste ju veta om jag vågar stöta på honom ifall vi ses ute.

Det här skrev jag mest för att berätta att jag är en töntig tonåring jag också. Nu ska jag prova mina nya silvriga leggings som jag ska ha imorgon.

Förresten det roligaste är Miriam när sånt här händer. Idag bara "Jaha någon gammal sexpartner". Och när jag presenterade henne för en bekant på krogen en gång är det första hon säger "Har du haft sex med honom" så han hör och han skrattar för han vet att jag är en slampa och då fick han det väl bekräftat liksom. Vi hade sex samma kväll för övrigt så det funkar kanske? Fint att mina vänner känner mig så bra i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0