You should have stayed home yesterday

Ahh shit. Det händer så sjuuukt mycket. Viktiga saker. Situationer som jag måste hantera. Vägskäl liksom. Sådant som är viktigt för mig som människa. Politik. Kan inte skriva om det tyvärr, men det är spännande och svårt, så jävla svårt.

Jag är inte kär. Jag kommer såra en person snart. Jag hatar intimitet, hur fan kunde jag lura mig att jag skulle kunna gilla det. Känslomässig alltså. Fysisk är trevligt. Jag tänker mycket på klass igen. Skolan är tråkig, jag kan inte motivera mig och fattar inte varför jag gör det här när jag inte hinner det jag verkligen är bra på. Det jag ska ägna mitt liv åt. Det suger lite men den här hösten får väl vara så. Jag mår så jävla bra för jag har med mig själv i allt. Måste umgås mer med mig själv. Det är för mycket socialisation nu. Onödig. Jag längtar efter att sitta hemma på helgen och läsa och skriva. Vårda det jag tycker är viktigt.

Å Sofia! När jag tänker på dig blir jag lycklig. Och vill slå alla som inte fattar. Han är läkarson. Det är ett problem, du vet ju. Jag kommer i höst, och då blir det SCUM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0